Planken vloer

Een brede delen vloer zorgt er voor dat uw interieur een eigentijdse uitstraling krijgt welke een knipoog geeft naar tijden van weleer.

Bij een planken vloer komt het hout als natuurlijk product het beste tot zijn recht, mede omdat er kleurrijke nuances aanwezig zijn.

Houtsoorten planken vloer

De meest voorkomende plankenvloer is de eiken vloer. Het is een houtsoort dat in vele verschillende soorten geleverd kan worden, zoals Frans eiken, wit Amerikaans eiken of rood Amerikaans eiken.

Maar ook de Braziliaanse Robijn of de Zuid-Amerikaanse Jatoba zijn uitstekende houtsoorten om als plankenvloer gelegd te worden.

Verouderde vloeren

Wilt u een unieke uitstraling van uw plankenvloer? Of een plankenvloer die minder onderhoud vergt? Een verouderde vloer geeft het hout een uniek karakter, het geeft het gevoel dat het een vloer is waar al jaren op geleeft wordt.

Alpon Parket uit Dordrecht

Alpon Parket heeft een ruime expertise in het geheel afgewerkt leggen van plankenvloeren. Hiervoor maken wij gebruik van merken als Chapel, Dennebos Flooring, Avance.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 78 – 613 76 77 of het contactformulier.